10.01.2013

PLANLEGGING AV KONTOR
I første etasje har vi et rom som til nå har vært "roterom". Har fått ryddet litt utav det, og er nå klar til å pusse det opp. Dette rommet blir en kombinasjon av kontor og gjesterom.
Rommet har to forskjellige tapeter på veggen som skilles av med en list i midten. Den ene tapeten er gul, mens den andre er gul/grønn/rød osv. Ikke særlig pent. Og for ikke å nevne det gule (!) teppet som er på gulvet. 
Oppussingen skal gjøres billigst og enklest mulig. Så da blir det å male veggene hvite og gulvteppet skal skiftes ut med et nytt. Har funnet et i mørkegrå. Vil selvsagt helst ha vanlig gulv, men det er så dårlig isolert at det gir mer varme om vi har teppe på gulvet. Så da blir det bare slik:)
Det er også et stort innebygd skap på rommet, med 3 dører. Skapet skal males hvitt slik som veggene, men dørene maler jeg med svart bengalakk slik at jeg kan skrive med kritt og bruke det som tavler til inspirasjon o.l. Blir nok bra å bryte av med litt sort tror jeg!

Har ei køyseng jeg har fått som skal stå på kontoret. Denne skal males svart! 
Ellers har vi arbeidsbord (likt som på bildet over) som jeg mest sannsynlig tar ned fra stua og har på kontoret.

Alle bildene over er produkter jeg kommer til å bruke på kontoret. Ren og enkel stil egentlig, men setter selvfølgelig mitt personlige preg med andre innredningsdetaljer:)

Fin torsdagskveld til deg som titter innom:)


3 kommentarer:

 1. Kjekt å planlegga nytt rom :-) og ikkje minst å kryssa et rom av på "to do" lista. Berre eit tips, eg ville nok brukt noko anna enn Bengalack. Det er akt for blank å bruke til tavlemaling. Ville heller brukt Lady supreme finish 10. Den har berre 10% glansgrad eller eventuelt Tavlemaling, men eg er overbevist om at den andre er like god og betre å jobba med og rimeligare :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! Har hørt at matt bengalakk er egnet til det, men får sjekke det ut :) Litt dyrt med tavlemaling iallefall.

   Slett
 2. Ja, viss du har matt kan du bruke den like vel som den eg tipsa om :-)

  SvarSlett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!