17.09.2012

NYTT BILDE I STUA


For en stund tilbake kjøpte jeg den nydeligste plakaten med sommerfugl på. Den ble innrammet ganske kjapt også, men har aldri kommet opp på veggen. Det endte med at bildet stod å ble nedstøvet på soverommet vårt. Så idag tok jeg saken i egne hender og hang det opp i stuen. Hadde et bilde der fra før av, så tok ned det, også måtte jeg skrue skruene litt lengre ut for at det nye bilde fikk tak til å henge. 
Ble veldig fornøyd med det nye bildet, på den nye plassen ovenfor sofaen:)

Plakat med sommerfugl fra Hagedornhagen - kjøpt hos nord-design.no:)

Fin kveld til deg som titter innom. Måtte du ha en fortreffelig uke videre!

3 kommentarer:

 1. Å så fint det blei! Dette biletet har eg også, elsker det :-) Har også eit bilete som står og støver litt ned... Eg er litt på at det er "mannen sin jobb" fordi eg er redd for å laga unødvendige skruehol - er ei skikkelig kløna ser du... Men det kan sjå ut for at eg må ta ein spanske ein og gjera som deg ;-)

  Klem Eli

  SvarSlett
  Svar
  1. Superfint bilde ja:) Hehe, vet alt om det. Men når ingenting skjer må man jo ta saken i egne hender. Vet ikke om jeg hadde tørd å skrue noe på plass helt selv, er også redd for unødvendige hull. Det er en grunn til at vi kun har hengende to bilder, et speil og varmepumpe i stua. Nøye gjennomtenkt. Ikke av meg, men mannen i hus selvsagt! Fiin kveld til deg:)

   Slett
  2. Superfint bilde ja:) Hehe, vet alt om det. Men når ingenting skjer må man jo ta saken i egne hender. Vet ikke om jeg hadde tørd å skrue noe på plass helt selv, er også redd for unødvendige hull. Det er en grunn til at vi kun har hengende to bilder, et speil og varmepumpe i stua. Nøye gjennomtenkt. Ikke av meg, men mannen i hus selvsagt! Fiin kveld til deg:)

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!