11.07.2012

BARNEBURSDAG

Igår var det fullt hus med barnebursdag. Sunniva blir 3 år på lørdag, så vi valgte å ha barnebursdag før, siden vi skal reise på ferie. Det var første gang vi har invitert vennene hjem i selskap, og det gikk veldig fint. De små koste seg masse så det ut til!

Har samlet noen bilder som dere kan se borddekking, og bilde av bursdagsjenta. Er litt kaos i stua, og inne på det gamle kjøkkenet, så se vekk ifra alt rundt:)


Her er bordet nesten ferdig dekket! Måtte ta inn terrassebordet, da det stod lettest til. Som dere ser er det en veldig markert "prinsessebursdag". Sunniva har selv valgt ut tallerkener, servietter, duk, kopper og sugerør. Nøye planlagt av den lille-store jenta mi:)


Her satt Sunniva. Var veldig viktig for henne at jeg fikk tatt bilde av Rapunsel på servietten. 


Bursdagsbarnet får bursdagskake med lys. Det var stas å få blåse ut de lysene altså! Mormor hadde laget Ariel-kake, og Sunniva var veldig stolt!

Det ble servert pølser i brød med rosa panter brus, sjokoladekake, arielkake, marihøne- og edderkoppgele (pyntet av Sunniva selv:))
Barna fikk også ispinner og godteposer!


Litt senere på kvelden kom farmor og farfar med bursdagsgaven. Det var nemlig reilestativ til Sunniva (og Liam, men han har ikke bursdag før i oktober). Her koser de seg masse, begge to:)

Alt i alt var det en veldig kjekk dag, og prinsessa var ikke i seng før kl. 23.00!!


Idag har vi hatt familieselskap, så de siste dagene har gått litt i et. I morgen er det tid for å pakke, for på fredags morgen reiser vi nemlig på ferie. Vi skal ei uke til Danmark å kose oss masse:) Det er jammen etterlengtet med en skikkelig ferie. Så får vi bare håpe på masse sol og fint vær!!

Ha en fin kveld videre, og en riktig fin ferie til dere som har det:)

1 kommentar:

  1. Ser ut som en herlig prinsessebursdag! Helt perfekt for ei lita jente på 3 år!!!

    SvarSlett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!