30.06.2012

BILDER FRA JENTEROMMET

Her kommer det litt mer bilder fra soverommet til Sunniva. Nå er det nesten helt ferdig innredet. Mangler kun en vegglampe som skal over sengen (den bestilte jeg idag, fiiineste lampen), plissègardiner (de er bestilt, og er nok ikke langt unna) og nattbord som mannen skal snekre! 
Som dere ser så går fargene lilla og rosa veldig igjen på rommet. Dette er farger både Sunniva og jeg er blitt veldig glade i, også er vi jo superfornøyde begge to:)
Har fått opp tre bilder som jeg kjøpte for leeenge siden. Dette er plakater som jeg har kjøpt, og som jeg har rammet inn i Ribba-ramme fra Ikea. De er jo sååå fine! Bambi er veldig populært her i huset, så den måtte jo opp. Også er det alfabetet og telleplakat. Fine til pynt, men også veldig lærerike!Her henger prinsessekjolen fint på knaggen. Hun er kommet veldig inn i den der prinsesse-alderen, så prinsessekjole er et must:)Hun har ikke så veldig mye leker på rommet. Dette er fordi at vi har samlet alt nede i kjellerstua, slik at hun og Liam kan leke der. Hun har bare "jentetingene" sine på soverommet. Greit at rommet ikke er overfylt med leker også:)

Nå skal vi snart ta turen til Stavanger for å handle litt blomster og diverse stæsj fra Ikea. Alltid kjekt med en liten bytur:)

Fin lørdag til deg som titter innom!

2 kommentarer:

  1. knallflott jenterom Sunniva har fått, kan tro hun er fornøyd

    SvarSlett
  2. Så flott barnerom, kan nesten ikke vente til vi blir ferdige med mellomste søster sitt rom. Innredningen og stæsjingen er jo definitivt det kjekkeste.

    Klem Agnes

    SvarSlett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!