27.05.2012

SOLFYLTE DAGER


 Solfylte dager fylles med kvalitetstid sammen med familien.
Grilling, bading og leke på terrassen har blitt en del av kosen.
Men også ferdigstillelse av soverom, også har mannen begynt å male litt av huset. Huset blir helt hvitt!Badenymfen min:)


Liam koser seg i skyggen. Både han og Sunniva har blitt helt utslått av denne varmen. Sunniva spurte meg tidligere om hun ikke kunne gå inn å se litt tv heller, for hun var så varm.


SOMMER!!!


Huset vårt. Her ser dere den ene veggen holder på å bli malt. Resten av den gamle kledningen mot venstre skal også skiftes ut etterhvert.


Vi er så heldige å ha en flott badeplass rett over veien fra hvor vi bor. Denne blir mye brukt om sommeren. Vi var en tur innom idag, og det var herlig. Ble ikke noe bading på meg, da jeg er blitt veldig pysete de siste årene. Skal helst være over 20 grader før jeg hopper uti:)

 Sunniva sitt rom er nå ferdig. Og nesten helt ferdig innredet. Liam sitt holder jeg på med, mens mitt og sambo sitt står snart klart det også. Det som gjenstår er å bare få flyttet møbler opp. Så i natt blir det første natten i påbygget, og i nye rom. Det blir sååå deilig og etterlengtet!
Til og med Liam skal få sove på sitt eget rom, lurer jammen på hvordan det går.
Muligens jeg slenger inn noen bilder ikveld, eller imorgen.

Ha en flott dag, og nyt resten av pinsehelgen!

2 kommentarer:

 1. Fantastisk fint vær om dagen ja! Vi også koser oss ute i sola. Men ungene trekker faktisk inn i perioder også.. Fordi det er varmt.. Men vi plasker i bassenget på verandaen og koser oss med vannmelon ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har vært et herlig vær, ja. Deilig med denne sola som står å skinner hele dagen:)
   Ja, tar nok litt tid før ungene venner seg til denne varmen igjen. Har jo vært så veldig av og på, og i fjor hadde vi ikke noen veldig fin sommer som er noe å skryte av iallefall.
   Ha en fin dag!!

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!