04.05.2012

LITT HUDPLEIE


Forrige uke kom det ei fra Mary Kay hjem til meg for å ha hudpleiekurs.
Jeg samlet en liten gjeng, så fikk vi gjennomføring i hvordan vi skal bruke produktene, og hvilke som passer best til huden vår. Dette synes jeg er veldig nyttig. Man bør jo ta godt vare på huden sin!


Jeg kjøpte et par produkter. Har noen fra før av, og er kjempe fornøyd med disse. Fra før av har jeg et rensesett. 
Tidligere har jeg reagert litt på sminke og noen kremer. Dette har resultert i at jeg får prikker rundt øynene, og blir tørr og rød i ansiktet. Men etter jeg begynte å bruke disse produktene, ble faktisk huden bedre:)Igår fikk jeg produktene levert hjem på døren. 
Jeg bestilte en oljefri sminkefjerner som fjerner vannbasert mascara lett. Denne har jeg prøvd noen ganger før, og synes den er veldig lett, og fjerner sminken bra, på en behagelig måte:)
Ellers kjøpte jeg et sett som heter "Microdermabration set". Kan også kalle det et slags slipesett. Den ene kremen "sliper" ned huden, og fjerner døde hudceller og annet fett som legger seg rundt huden. Også påfører man en slags fuktigkrem som at huden skal bli glatt og fin:)
Det siste produktet jeg kjøpte er foundation. Jeg har lenge hatt mineralpudder, og har igrunnen følt at det har fungert greit. Men etter jeg prøvde foundation, måtte jeg bare ha det. Det var jo så lett å smøre ut, og man får også et jevnere og bedre resultat.
(P.S: Min kjære mor er også hudpleiekonsulent hos Mary Kay)

Nei, nå er det jammen tid for litt frokost her, så skal jeg være med min kjære å tapesere litt.
Muligens det kommer litt bilder fra soverommene i kveld:)

Ha en flott fredag, og god helg alle sammen!!

4 kommentarer:

 1. Har aldri vært borti Mary Kay jeg...

  Ville bare si at jeg har blitt så glad i bloggen din at jeg har delt ut en blogg award til deg! Les litt på siden min om hva det går ut på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig:) Har vært uten nett, så fikk bare tittet innom en kjapp tur igjennom mobilen. Må inn å se hva det er ikveld:)

   Slett
 2. Jeg bruker Mary Kay-produkter jeg også :)
  Veldig fornøyd...
  Var det kanskje Wendy som var hos deg?

  Hurra for at du blir med på bloggtreffet :)
  Og flott at du kan ta med kake og kjøre.

  Nyt helgen videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har brukt produktene i over et år, og er kjempe fornøyd selv. Nå som jeg vet hva det er, tror jeg jammen ikke jeg kunne klart meg uten:)
   Nei, ei som heter Sara var hos meg. Hun bor også på Tau.

   Ja, gleder meg til bloggtreffet. Var veldig frem og tilbake om jeg virkelig skulle tørre dette her, men man må jo bare hoppe uti det å prøve :) Er jo ikke skadelig, hehe.

   Takk, du får nyte helgen fullt ut du også:)

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!