23.04.2012

COLLAGE BARNEROM


Igår skreiv jeg at jeg muligens skulle lage collage av interiøret og møblene jeg ønsker, og tenker at vi kommer til å bruke i huset når det er ferdig.
Idag har jeg laget en liten sniktitt på hvordan noe av interiøret på barnerommene kommer til å se ut.Collaget over viser litt hvordan rommet til Liam kommer til å bli. Babysengen har vi fra før av, lampen og puten med bil på kommer jeg til å gå til innkjøp av når rommet blir ferdig:) Disse er fra Ferm Living. Klesskapet blir sånn noelunde slik som dette oppsettet, mulig det blir noen justeringer, men tenker å ha det likt på begge barnerommene. Skapet er fra Ikea.
Typiske farger som kommer til å gå igjen på lillebror sitt rom er; blått, turkis, grønt og hvitt :)Collaget over her viser litt av hvordan jeg tenker at Sunniva skal få det på rommet sitt. Det blir nok typisk "prinsesserom", men håper å kunne brekke av med litt annet stæsj også:) Når vi var å skulle handle maling til rommene, fikk jo selvfølgelig Sunniva øye på Askepott-wallstickers. Jeg hadde egentlig andre planer for ene veggen på rommet hennes, nemlig noen helt andre wallstickers. Menmen, så fikk hun bestemme det da:) Så disse skal opp på ene veggen.
Men ellers har hun jo Hemnes dagseng fra Ikea. Denne er vi superfornøyd med. Under er det 3 store skuffer hvor det er god plass til leker:)
Kjører samme klesskap på jenterommet. I tillegg får hun ny lampe som skal henge over sengen, nemlig "Bambi"-lampe, fra Ferm Living. Tenker også å kjøpe Expedit-hyller fra Ikea, og ha noen slike rosa kurver som er på bilde. Den er fra Rice.
Typiske farger som kommer til å gå igjen på rommet er: rosa og lilla.

I morgen tenkte jeg å lage en collage til vårt soverom, om hvordan jeg ønsker og tenker at det kommer til å se ut!

Ha en super mandagskveld!
Håper du får en flott uke:)

2 kommentarer:

 1. Jeg har akuratt satt inn de møblene på rommet til Dylan hele veggen full he he Ta deg gjerne en titt tror innlegget fortsatt er på første siden ellers ligger de under vårt hjem :-) Fantastiske

  http://wendysinfamilie.blogg.no

  SvarSlett
  Svar
  1. Var inne å tittet. Så koselig:)
   Veldig kjekke og praktiske møbler!!

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!