04.12.2012

KJØKKENET ER HELT FERDIG

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er kjøkkenet ferdig. Endelig! Veldig godt å få flyttet opp alt fra det lille kjøkkenet vi har i kjellerstuen, og faktisk få bruke vårt helt nye kjøkken. Dette har vi ventet lenge på!
I den forbindelse blir det et lite (stort!) bilderas fra kjøkkenet idag..

Mangler forresten barstoler, men disse kommer etterhvert. Fikk gavekort på ikea da vi bestilte benkeplaten, så vi venter bare på å motta disse, så er det rett ut å kjøpe stoler.


Var meningen at vi skulle hvitolje benkeplaten, men mannen i huset er ikke enig. Vi hadde kjøpt inn oljen og alt, men da benkeplaten kom ble han tydeligvis "forelsket" - som han så pent sier selv. Så vi har inngått et lite kompromiss, og det er at vi skal beholde den slik foreløpig, så oljer vi den når jeg er lei. Tror ikke vi vil få den så "hvit" som spisebordet, så kan jo være det vil bli stygt med en helt annen hvitoljefarge. Men jeg er ikke så fan av vanlig eik heller.Jaja, heldigvis har vi muligheten til å endre det om vi (les: jeg) vil:)

Snøen har jammen kommet for fullt håper jeg! Vi har ligget syke hele helgen, og Sunniva er fortsatt litt preget , men på bedringens vei. Så vi har ikke fått vært ute å kost oss i snøen enda! Krysser fingrene for at den ligger litt lengre, slik at vi får kost oss litt ute vi også. I kulden. *Brrr* :)

Ha en fin tirsdagskveld!6 kommentarer:

 1. Så nydelig kjøkken. Kan tenke meg dere storkoser dere der nå. Det er alltid deilig når store prosjekter ferdigstilles.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 2. Flott kjøkken! Ha en god natt! :-)

  SvarSlett
 3. Herlig kjøkken, med såååå god skapplass heldingen dere:)) Fin førjulstid til deg !
  Klem
  Tone

  SvarSlett
 4. Kjempeflott kjøkken og en veldig fin blogg du har! Vil gjerne følge deg videre! :)
  Ha en fin dag!
  Klem <3

  SvarSlett
 5. Flott kjøkken!:)
  lyst, oversiktlig og med god plass..herlig!
  likte spesielt godt de gule lampene (og vasen i vinduet som også har en gul detalj;)
  NYT!

  SvarSlett
 6. så fint! herlig med god plass! å kule gule lamper:))

  SvarSlett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!