05.09.2012

DET NÆRMER SEG...

En liten oppdatering herfra. Det går fremover med kjøkkenet, virkelig!
Det holder nå på å sparkles, så det er ikke så mye som gjenstår nå før det begynner å bli ferdig.
Mannen reiser på jobb til uka, så da blir det noen uker med opphold. Men når han kommer hjem igjen blir det nok litt jobbing - og forhåpentligvis blir det ferdig. Har et stort håp om at det er ferdig til 31. oktober, for da blir nemlig Liam 1 år. Hadde vært så kjekt å kunne feire bursdagen hans på det nye kjøkkenet.

Når vi har montert kjøkkenet, kommer Ikea for å ta mål til benkeplaten. Dette for at vi skal få nøyaktige mål pga forskjellige vinkler osv. Og det vil da ta ca. 3-4 uker før vi får benkeplaten. Vi skal også ha underlimt vask, derfor tar det litt tid før vi får brukt kjøkkenet skikkelig. Men vi har aldri vært så nærme som nå, så får heller bare smøre oss med litt tålmodighet:)


Har knipset litt bilder av hvordan det ser ut nå.


På veggen til venstre blir det noen høyskap med innebygd ovn og micro. Vi har kjøpt side-by-side kjøleskap, så dette blir bygd inn mellom høyskapene, og vi vil også få et skap over. Så ca. halve veggen blir høyskap, og halve veggen med underskap som går rundt hele veggene, også går det noen skaper ut fra høyre vegg, slik at vi får et lite frokosthjørne hvor vi kan ha noen barstoler:)

En ivrig arbeider. Flinke mannen 


Her har vi utstikket. Inni her skal vi ha spisebord med stoler. Gleder meg sånn til å sitte å se ut mot vannet, og nyte utsikten fullt:)


Inngangspartiet til kjøkkenet. Litt usikker på om det blir dør her, eller om vi skal ha det åpent. Får prøve det litt frem, og eventuelt sette inn dør om vi ser behovet for det!


Høyt under taket i utstikket. På det høyeste er det 3,6 meter høyt. Bjelken i taket skal males hvit. Her skal nemlig den etterlengtede kjøkkenlampen henge! Nemlig Norm 69 - denne er også ferdig montert:)


Min kjære tekniske mann måtte selvfølgelig lage plass til tv på kjøkkenet. Så her får vi innebygd tv. Helt greit liksom:) Skal også ha Sonos i taket på kjøkkenet. Dette har vi jo fra før av på soverommet vårt.


Skal prøve å bli flinkere å oppdatere bloggen. Men dagene går så fort, at det blir fort litt nedprioritert. Nå har jeg snart ligget syk i en uke. Med forferdelig hodepine og veldig slakk i formen. 

Ha en fiin kveld kjære lesere:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!