01.08.2012

LILLEBROR


Lillebror vokser i rekordfart og har allerede rukket å bli 9 måneder. Jammen ikke lenge til det skal feires 1 års dag jo. Hvor blir tiden av? Med sin 73 cm lange kropp, og 10 kg kan man vel ikke si at det er noen liten gutt. Heller tvert imot:)


Lillebror er nok over gjennomsnittet glad i mat vil jeg tro. Selv om han nettopp har spist, kan vi ikke akkurat sette oss ned ved siden av han å nyte vår egen mat. Da skal det nemlig smakes på, ellers blir han veldig sinna. Men det er jo bare greit at han får smake litt på det vi også spiser, så er han ekstra klar til å begynne i barnehagen, å faktisk kunne spise den maten de spiser der.
Det er nemlig bare noen få dager igjen til lillebror skal på innkjøring i barnehagen. Å, som jeg gruer meg. Det blir hardt å levere ungene i fra seg etter en lang ferie, men spesielt det å levere lillebror. Han har jeg jo vært hjemme med hver dag i 9 måneder, og plutselig skal han begynne i barnehage sammen med masse andre unger. Tror ikke han tar noe skade av det altså, er bare litt vondt i mammahjertet:) Er nok meg det er verst for, hihi.

Så etter to dager med innkjøring (satser på tredje dagen går som smurt), begynner jeg på jobb. I ny jobb. Gruer meg litt, men gleder meg veldig på samme tiden. Det å være mye borte fra ungene blir det hardeste! Ellers skal det bli godt å komme inn i litt skikkelige rutiner igjen. Det trengs nok for både små og store:)

Ha en super onsdagskveld! 

4 kommentarer:

 1. Så skjønn han er! Og nå har jeg sett ham live og ;)

  SvarSlett
 2. Han er ein nydelig skjønn liten fyr ser eg :-) Det er alltid litt skummelt og spennande når dei begynner i barnehagen, og så går det alltid bra.

  Gratulerer med ny jobb, så spennande! Kvar skal du begynne no?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha:) Han har jo storesøster i barnehagen, så regner ikke med at hun klarer å la han få være helt i fred. :)
   Begynner i Jåttå barnehage!:)

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!