30.05.2012

VÅRT SOVEROM
Da var vårt soverom nesten ferdig. Vi går å venter på at skyvedørsgarderoben skal komme. Den har leveringstid denne uken har vi fått beskjed om. Så når den kommer er det å sette den på plass, og få listet ferdig det lille av listingen som er igjen. Men vi har iallefall fått flyttet opp nå. Og det var så herlig å kunne ha eget soverom for en gangs skyld. Vi har jo som sagt ligget 4 stk i kjellerstua i 8 måneder, så egne soverom - ja, de var veldig etterlengtet kan man si. 
Idag skal det komme en mann å ta mål av vinduene våre, slik at vi kan få bestille oss plissegardiner. Det skal bli greit med noe som tar vekk dagslyset litt, iallefall når vi har så lyse kvelder. 
Vi har bare hengt opp et teppe foran Sunniva sitt vindu, slik at hun ikke skal våkne å tro at det er morgen, selv om det er lyst ute:)

Som dere ser over her har jeg lagt ut et par bilder fra soverommet. Ikke de beste bildene, men det får bare bli som det er foreløpig. Mobilen er min "beste" venn for tiden. Gleder meg til skattepengene kommer, da skal jeg endelig få bestilt meg et speilrefleks kamera!! 
På det nederste bildet henger det en innrammet poster, under her tenker jeg å ha en stol. Var ute på Ikea for å kjøpe med meg en gyngestol (som både kan brukes inne og ute), men når jeg så den var den jo DIGER. Så ser ikke for meg at det blir plass til den i den lille kroken:) Vurderer en Eames, men da må jeg begynne å spare litt:) Så får se litt etterhvert hva som kommer til å stå der.
Bak døra på det øverste bildet kommer skyvedørsgarderoben. Den skal fylle ut hele veggen der. Så vi får greit med skapplass. Men det kan man vel egentlig aldri få nok av heller? :)

Her har jeg syke barn, så krysser fingrene for at de blir fort friske igjen!
Ha en flott onsdag alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Skjønner det er deilig med eget soverom nå ja! Kjempekoselig ser det ut!!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min.

  Jeg har oppdatert innlegget med en forklaring på såpevask. Er ikke så vanskelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha for beskrivelse, hehe :)

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!