15.04.2012

BURSDAGSFEIRING


Som jeg skreiv igår, skulle vi feire min kjære sin bursdag idag, litt på etterskudd. Han ble nemlig 22 år forrige søndag, men da var han fortsatt på jobb, så det måtte feires idag!

Sjokoladekake, jordbærgele, vaniljekake og marengskake stod på menyen. Jeg laget sjokoladekake, mens Sunniva fikk ganske frie tøyler med å pynte den. Som dere ser på bildet så har hun pyntet den med ca. alt som var å finne i skapet av kakepynt. :)
Men veldig kjekt å se den følelsen hun sitter med etter hun har fått være med å deltatt på slike ting. Og ikke minst var det kjekt å få skryte til alle at det var HUN som hadde pyntet kaka! :)

Så dagen i dag har for det meste gått til forberedelser til feiringen, som baking og rydding. Ellers har vi koset oss i kjekt lag sammen med familien!

Jeg har bestilt Ipad 3 til min kjære (og litt meg?), så vi gleder oss veldig til å få den i hus. Eller kanskje det er jeg som gleder meg aller mest:)


Ha en fin kveld videre! Her er minstemann syk med feber, så heldigvis har han sovnet nå. Håper han sover hele natten, slik at han får sovet av seg feberen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!