09.11.2012

SOFABORD

Når vi er ferdig med kjøkkenet, vil stuen få en liten (stor!) forandring. Det vil bli litt ommøblering, samt masse nytt interiørstæsj som skal få sin plass:) Dette blir digg!
Slik som dette ser sofakroken ut akkurat nå. Vi bor jo i et lite byggekaos, derfor har jeg ikke gjort så mye enda. Støv og rot er ikke å se bort ifra i stua nå. Vi bruker den omtrent ikke foreløpig.

For to år siden pusset vi opp stua. Og da kjøpte vi også ny sofa. Denne hjørnesofaen her hadde plass i tv-kroken tidligere, men så flyttet jeg den bort derifra. Ble litt lei den trange plassen. Men det som er så styr, er at vi fikk sofaen feil. "Sjeselongen" skulle vært på venstre side, noe som hadde passet mye bedre både i tv-kroken og ellers i stua. Men selvfølgelig var det bestilling, så jeg orket ikke å vente. Utålmodig, jeg? En liten smule kan man si:)
Men nå tenker jeg at den skal snus mot vinduet, slik at vi ser utover. Da blir det liksom en egen "sone", og blir delt av fra resten av stuen. Håper bare jeg blir fornøyd med det da!Problemet er egentlig at jeg er lei av sofaen. Men det blir for dyrt å kjøpe ny, så derfor har jeg byttet ut sofabordet. Eller, jeg har iallefall bestilt nytt - og venter nå på dette! Det vi har nå er for stort til selve sofaen synes jeg. Så det blir flyttet ned i kjellerstua. 

Sofabord-valget falt på Tablo fra Normann Copenhagen. Kjøpt hos Nord design!
Dette er mindre, og ikke minst ovalt. Det er jo litt stilig synes jeg! Og den hvite overflaten mot trebeina er lekkertsmekkert!8 kommentarer:

 1. Det er rå-fint ;-))) Ønske, ønske ;-)))
  God helg til deg ;-) Piiper deg senere ;-)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 2. Det bordet er superfint! Bra valg!

  God helg til deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror også at jeg tok det rette valget her. Fin helg til deg også:)

   Slett
 3. dette bordet er bare rålekkert, og må kanskje inn i mitt hus til våren når alt skal pusses opp :-) ønsker deg en superfin helg:-) klem Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :) Så gøy med oppussing da. men veldig kjekt når det er ferdig! Fin helg til deg:)

   Slett
 4. Fineste bordet! Så er det ikke så veldig dyrt heller til å være designbord! Angrer på at jeg ikke valgte dette selv, men det er jo fint det vi har og da..hehe Dere får det superfint. Tenker det blir deilig når kjøkkenet er ferdig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes heller ikke at det er så dyrt iforhold til mange andre designbord jeg har sett på. Tror ikke jeg kommer til å angre på dette bordet nei:) Ja, venter i spenning frem til kjøkkenet og stue-"makoveren" er ferdig! Skal bli godt å endelig få det slik jeg vil. nå er det en miks av all slags rart - ikke helt meg lenger! Fin helg til søte deg:)

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!