03.10.2012

SPEIL PÅ VEGGEN DER

For en liten stund tilbake hadde jeg et lite maleprosjekt. Jeg hadde nemlig et gammelt speil hengende i gangen, som sårt trengte ny farge. Det var opprinnelig svart, men nå har jeg malt det i en dus mint-blå farge med litt grønnskjær i. Planen er å tapesere over den ene veggen med tapet som vi har i stua. Denne veggen er foreløpig lilla med blomster, men etter 2 år har jeg desverre gått litt lei denne, og stilskifte har nok mye å si på den fronten.
Så om en stund - kan fort bli etter jul, så skal jeg ha ny tapet på denne veggen. Det blir nemlig den nydelige "harlequin" tapeten fra Ferm Living i fargen "mint". Så derfor ble speilet malt i denne fargen, slik at det gjenspeiler tapeten, og matcher denne:)


Slik ble resultatet:
Har mange prosjekter om dagen (iallefall i hodet). Har planer om å male ferdig et vitrineskap som skal stå på kjøkkenet, en tripp trapp stol og en kommode til som skal få plass i stua. Så var det den tiden da:)
Ting tar ofte litt lang tid med meg, men planen er å få tatt noen strøk med maling om kveldene når ungene er i seng, og mannen holder på på kjøkkenet. 

Fortsatt fin uke til deg som titter innom!

1 kommentar:

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!