14.10.2012

KJØKKEN OPPDATERING

Her kommer en liten oppdatering med litt bilder fra kjøkkenet.
Mannen i huset begynte å legge gulv idag tidlig, og er nå ferdig. Jeg tok bildene tidligere, og har derfor ikke tatt bilder av det ferdige resultatet. Litt dårlig lys om kvelden, så et halvferdig resultat får duge litt til:)


Her er vi (mannen) godt i gang. Sunniva har vært flink til å være med å åpne gulvpakkene, slik at det var klart til å legges. Vi har forresten valgt samme gulvtype som vi har på soverommene. Natur eik (laminat) fra Bygg Makker. Veldig fornøyd med det, også er det fint å se på også synes jeg!


Her er en nærmere titt på hvordan gulvet ser ut.


Prøvde å ta bilde opp i taket i utstikket. Her er det hele 3,6 meter høyt! Taket her ute er i gips, mens ellers "inne" på selve kjøkkenet har vi valgt panel. Dette har vi også i stue og soverom. Det blir spotter på kjøkkenet, men det blir også plass til mine etterlengtede lamper som skal opp. På bjelken i taket her skal Norm 69 lampen min henge. Gleder meg til å få den opp!Her tar jeg bilde fra utstikket og inn mot selve kjøkkenkroken. God plass til kjøkken her:)

I morgen kommer elektrikeren for å fullføre siste rest. Så er det bare å montere kjøkken, og få en montør til å komme og måle slik at vi får riktige mål på benkeplaten vi skal bestille. Tar nok typisk 4-6 uker før den er i hus også, men skal prøve å smøre meg med litt tålmodighet. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det vel:)

Spisebordet skal også være klart til henting i slutten av november. Så håper virkelig det ikke drøyer veldig ut! I løpet av uken nå kommer også mine 6 splitter nye spisestoler hjem til meg. Jeg har nemlig bestilt meg Eames stolene som har stått på ønskelisten lenge. Og i tillegg til alt dette, bestilte jeg jo også ny stol til Sunniva som også er rett rundt hjørnet! Dette kan vi (les: jeg) like:)

Håper helgen din har vært fin! Fortsatt fin søndagskveld til deg som titter innom:)

3 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se dt ferdige resultatet:-)
  Siri

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har selv kjøpt en Norm 69, men det følger jo ikke med oppheng. Har du noen plan om hvordan du skal få hengt den opp på bjelken? Har du strømuttak der, eller må du skjøte ledning og få strøm fra nærliggende vegg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Kjøpte eget oppheng i Danmark jeg, svart/hvite striper. Regner med det henges fast på en krok eller noe. Sambo som tar seg av den jobben:) Vi har uttak oppe i taket, så det er ikke noe problem her. Belysning er kjøpt på forhånd, og uttakene er lagt opp etter dette :) Lykke til !!

   Slett

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!