16.03.2012

STUA

Sommeren 2010 begynte prosjektet med å pusse opp stuen. Det skulle bare ta noen uker, men det viste seg å være en god del mer jobb enn hva vi trodde, så det tok litt lengre tid. Men i oktober det året var stua ferdig, og det var jammen deilig:) Tenkte å vise dere noen før og etter bilder her. (Se vekk ifra rotet, bildet er tatt midt i innflytting)



Her er spisebordet vårt. Nå har vi snudd spisebordet slik at vi får litt større gulvplass.


Her er sofakroken vår. Denne har tatt plassen til det hvite skapet som er på bilde oppforbi.




Her er den gamle sofakroken vår. Denne kroken var liten og trang. Innforbi veggen der hvor det er mur, var det et soverom. Denne veggen slo vi ned, slik at vi fikk større stue.



Slik ser tvkroken ut nå. Her var det et soverom før. Noe av det som har blitt gjort med stua: - Byttet terrassedør. Før var det en stor, gammel skyvedør her som slapp inn en god del kulde. Denne byttet vi med dobbel terrassedør. - Isolert bedre, byttet til gips vegger. - Nye lister, tak, gulv, stuedør. Ja, alt er rett og slett nytt:) Vinduene skiftet vi ikke da disse var ganske nylig utskiftet. Dette er det eneste rommet vi har pusset opp siden vi flyttet inn, men mer kommer etterhvert. Først må vi bare få iorden soverom og kjøkken:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjekt hvis du gjerne vil kommentere:) Setter stor pris på det!